Skořicí proti rýmě i celulitidě!

Posted By: dodies dodies In: BLOG On: Friday, April 28, 2017 Comment: 0 Hit: 1720

Objevte léčivou sílu skořice pro sebe i svou rodinu.

Také Vás paní Zima začíná pěkně zlobit? Těšili jste se na hory, na kolo a in-line brusle nebo na zahrádku? Hmm, a z nebe padá a padá.     Ne, že bychom neoceňovali doplnění vody do přírodních zdrojů, ale už je to dlouhé. Navíc, velké výkyvy teplot jsou jako dělané pro všechny typy viróz a nachlazení. Nenechte si vzít dobrou náladu a použijte „dodiesky“, my totiž víme, jak na to! 

Na všechny možné typy viróz skvěle pomáhají silice Skořice. Veškeré produkty DODIE´S, které mají název Cinnamon nebo Skořice, obsahují pravou skořicovou silici. Tyto éterické látky umí zázraky. Pomohou Vám předejít nebo se zbavit nachlazení.

Použijte několik kapek éterického oleje Cinnamon DODIE´S  nebo aroma vosk Cinnamon DODIE´s a nechte rozehřát v aromalampičce. 

Skořicové silice obsažené ve zdravých svíčkách/vonných voscích DODIE´S se uvolní do prostoru. Prohřejí Vaši pokožku a také nosní sliznici. Oproti látkám obsaženým v eucalyptu nebo mátě, které působí chladivě a dodají jen krátkodobý pocit volného dýchání, Skořice Vám sliznici prohřeje, uvolní dýchací cesty a napomůže rychlejšímu odchodu rýmy. 

Skořice patří k přírodním antibiotikům a uvolněná v prostoru umí napomoci likvidaci zárodkům virů poletujících ve vzduchu. Skvělé řešení pro kancelář, zvláště pokud Vám běží v práci klimatizace.

Večerní horká vana s šumivou koulí Skořice DODIE´S  nebo Himálajskou solí s mandlovým olejem a esencí Skořice DODIE´S, Vám nádherně prohřeje svaly a prokrví pokožku. Nejen, že únava a chlad mizí, jako mávnutím proutku, ale při pravidelném používání pomáhá při odstranění celulitidy!

 Himálajská koupelová sůl Skořice DODIE´SVonný vosk Cinnamon DODIE´S

Naši zákazníci, kteří již vyzkoušeli, jsou nadšeni, jak skvěle Skořice funguje!

Vonný vosk Cinnamon DODIE´S , éterický olej Cinnamon DODIE´S, šumivá koule Skořice DODIE´S  i Himálajská koupelová sůl Skořicce DODIE´S , obsahují přírodní silice lahodné Skořice, kterou si zamilujete. Přidáte-li navíc pár kapek vonné esence Mandarine DODIE´S, nedostatek energie se Vás vůbec nedotkne.

 

Přeji Vám jaro plné zdraví a energie!  Zimo, my se nedáme!

 

Martina Traganová

zakladatelka manufaktury DODIE´S 

Comments

Leave your comment

Top